Top tips voor het bedrukken van tshirts

Kleding wordt steeds belangrijker gevonden. Met kleding kan jij aan de buitenwereld laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Nu kan je natuurlijk honderden euro’s uitgeven om met kleding te lopen die opvalt en waar jij veel positieve aandacht mee krijgt. Gelukkig is er een creatieve manier waarbij jij ook geen honderden euro’s hoeft te betalen voor opvallende en leuke kleding. Je tshirts bedrukken bij tshirtdeal.nl kan er voor zorgen dat jouw kleding opvalt en dat jij veel positieve aandacht ontvangt. In dit artikel geef ik tips over het bedrukken van tshirts. 

Denk na over het ontwerp 

Het klinkt als een vrij logische tip, maar denk goed na over het ontwerp van je bedrukking. Natuurlijk is een tshirt bedrukken niet zo permanent als een tatoeage. Toch is het zonde om een shirt niet meer te dragen of weg te gooien, omdat het ontwerp toch niet helemaal jouw smaak is. Denk dus goed na over het ontwerp en het doel van het shirt. Ga jij het shirt maar 1 keer dragen tijdens bijvoorbeeld een sporttoernooi? Dan kan jij het shirt volledig ontwerpen voor dit toernooi. Ga jij het shirt vaak dragen, ook gewoon in het dagelijks leven. Bedenk dan een ontwerp waar jij niet snel uitgekeken op raakt. Zo heb jij veel meer plezier van jouw bedrukte tshirt. 

Welk soort shirt ga jij bedrukken?

Er zijn vele soorten shirts denk bijvoorbeeld aan: longsleeve shirts, polo’s, normale shirts etc. Denk eraan dat jij met jouw kleding aan de buitenwereld laat zien wie jij bent en waar jij voor staat. Een nette bedrukking sluit veel beter aan op een polo dan op een normaal tshirt. Longsleeve shirts zijn weer ideaal voor een sportevenement tijdens de koudere maanden. Elk shirt geeft toch een ander signaal af. Door zelf logisch na te denken kan jij het beste shirt matchen bij jouw doel. 

Op welke manier ga jij je shirt bedrukken?

Voordat jij dit gaat onderzoeken en bepalen is het verstandig om eerst in kaart te brengen wat er allemaal op het shirt moet komen. Normaal gesproken worden er maximaal 3 regels tekst op een shirt gedrukt. Wil jij er liever toch 4 of meer neem dan contact op met de klantenservice en vraag naar de mogelijkheden. Wie weet komen jullie samen wel tot nieuwe creatieve ideeën en oplossingen. Het slimste is om aan de hand van jouw ontwerp te sparren over de mogelijkheden. Elke bedrukking heeft namelijk impact op de manier van bedrukken. Door hierover te sparren weet jij alle mogelijkheden er komt altijd een geschikte creatieve oplossing uit.