Van mode-leek tot stijlvolle vrouw met Nubikk schoenen

Jarenlang heeft het mij niet uitgemaakt hoe ik eruit zag. Zolang ik er maar verzorgd uitzag en fris, dan maakten mijn kleding me verder niks uit. Ik kom uit een klein dorpje ergens in het oosten van het land, waar de laatste modetrends niet het gesprek van de dag waren. Omdat ik en mijn vriendinnen bijna altijd buiten speelden had onze kleding maar één vereiste: het moest lang mee gaan. De printjes en patronen die op mijn kleding voorkwamen waren vooral grasvlekken en stoepkrijt vegen. Maar waar mijn T-shirts en broeken niet bepaald hip waren, ze waren ook niet heel lelijk. Gewoon saaie, blanco kleren waar niet veel op of aan te merken was. Mijn schoenen daarentegen. Als ik nu babyfoto’s zie dan schrik ik er van. Wat een lomp en lelijk schoeisel droeg ik vroeger! Daar ben ik door de jaren heen wel iets kieskeuriger in geworden, maar echt hip waren mijn schoenen niet te noemen. Ik vond en vind het nog steeds heel belangrijk dat schoenen degelijk zijn. Ook moeten ze goed lopen! Een goede, stevige zool is een must! De ommekeer in mijn kledingstijl kwam een jaar geleden. Dat was toen een van mijn vriendinnen zei dat ik me echt wat hipper moest gaan kleden omdat ik er echt te oud uit zie!

Sneakers van Nubikk voor uitstraling en comfort

Toen ben ik opzoek gegaan naar nieuwe kledingstukken en mijn hele kast leeg gehaald. De kleren waren zo gepiept, maar voor de schoenen zat ik er mee dat de meeste hippe schoenen niet fijn zitten. Totdat ik Nubikk schoenen tegenkwam. Deze Nubikk schoenen komen in sneakers of wat luxere schoenen, zijn ontzettend trendy en jong, en lopen heerlijk! Wat de schoenen van Nubikk zo’n succes maken is dat ze een dikke zool hip hebben gemaakt. Ik ben enorm fan van de sneakers, want deze zijn in veel verschillende stijlen die nu hip zijn te verkrijgen. Daarnaast lopen Nubikk schoenen net zo fijn als mijn oude vertrouwde bergschoen. Ook zitten ze qua prijs in dezelfde klasse als die oude schoenen, maar zijn ze een stuk hipper!

Chique-casual schoenen om mee af te wisselen

Naast de sneaker heeft Nubikk schoenen ook chique-casual schoenen. Deze schoenen zijn te vergelijken qua uiterlijk met het coole merk Clarks, maar lopen ze 10 keer fijner. De Nubikk schoenen in de chique-casual stijl passen goed onder een jurkje of nette zakenoutfit. Ook staan ze goed onder een mooie jeans met blouseje of T-shirt erboven. Deze schoenen zijn dus goed te combineren met een casual outfit, maar ook onder de chique kleding. Al met al ben ik dus ontzettend fan geworden van de Nubikk schoenen, en zonder deze items in mijn kledingkast was ik nog steeds de mode-leek van vroeger!