Een leuke meisjesfiets voor kids!

Met de cadeaumaanden voor de deur is het voor elke ouder veel werk om de perfecte cadeautjes uit te zoeken! In deze blog vertel ik hoe ik bij een perfect cadeau voor mijn dochter ben uitgekomen, veel leesplezier!

Cadeautips voor kids in het cadeau-seizoen

Af en toe raak ik in de stress van de wintermaanden. Voor alle feestdagen moet je leuke cadeaus regelen, en voor de kids vind ik dat het moeilijkst. Ook al geven ze vaak een specifiek verlanglijstje, het is lastig omdat ze ook hoge verwachtingen hebben! Mijn kinderen leven al het hele jaar toe naar ‘de cadeautjesmaand’. Voor jongens vind ik het vaak moeilijker dan voor meiden, maar dit jaar maakte mijn dochter het ook lastig! Ze is net jarig geweest en heeft alles al gekregen waar ze om had gevraagd. Nu moet ik dus zelf iets verzinnen! Gelukkig denk ik wel dat ik een goed cadeau heb gevonden, namelijk een meisjesfiets!

Een meisjesfiets als perfect cadeau voor je kid!

Mijn dochter is wel weer toe aan een nieuwe fiets! Aan haar merk ik dat haar leeftijdsgenootjes steeds meer waarde gaan hechten aan dure merk spullen. Haar oude fiets past daar totaal niet tussen, en soms wordt ze dan ook wel eens uitgelachen vanwege haar fiets. Dat is natuurlijk wel het laatste wat ik wil, maar ik heb ook niet het budget om telkens nieuwe fietsen te kopen. Daarom lijkt het me perfect om een stoere meisjesfiets voor haar te kopen voor kerst! Kerst is een tijd waar de cadeautjes wel wat duurder mogen zijn, en een fiets valt dan nog net in het budget! Ook is het direct een heel nuttig cadeau, want ze kan er weer een paar jaar mee vooruit!

Voor elk type meisje een coole fiets

Je hebt veel soorten meisjesfietsen. Zo is er een gewone stadsfiets, een transportfiets met rekje voorop en een stoere city cruiser (optioneel met rekje). Wat ik jammer vind is dat veel meisjesfietsen nog steeds allemaal roze zijn en glitters hebben. Veel meiden vinden dit natuurlijk prachtig, maar mijn dochter is een stoerder type. Daarom heb ik besloten om voor haar de city cruiser te bestellen. Dit is een type fiets met bredere banden en een dik frame. Het lijkt op een beach cruiser, die typerend zijn voor het strand van Los Angeles. Ik heb ook gekozen voor een versie met een rekje voorop. Zo kan mijn dochter haar school- of gymtas voorop doen en kan ze dus makkelijk zelf al haar bagage meenemen! Dan kan ze nu ook eindelijk zelf naar school fietsen! Met deze meisjesfiets is ze gegarandeerd de ster van het schoolplein, en ik denk dat daardoor dit het beste kerstcadeau ooit is!