Leuke kleding voor de zomer

We zitten midden in de zomer, en het weer is geweldig. Persoonlijk ben ik een grote fan van mooie kleding, en goede outfits. Ik vind het ook erg leuk om mensen daar mee te helpen. Nou ben ik zelf al deze zomer een tijdje aan het verzamelen geweest. Dus heb ik aardig veel leuke outfits al. Maar nu wou ik ook weer eens andere mensen gaan helpen, dus schrijf ik een leuk blogje. Natuurlijk verschillen smaken voor iedereen, maar er zijn altijd wel een paar dingen die leuk gevonden worden door de meeste mensen. Kan in ieder geval nooit kwaad om er even over te lezen!

Leuke korte broeken om te dragen

Korte broeken vind ik persoonlijk altijd heel lastig. Ik ben meer een fan van lange broeken, en deze zul je mij dan ook eigenlijk altijd zien dragen. Ook met de warme temperaturen. Dit is over het algemeen geen heel groot probleem. Maar soms lopen de temperaturen wel zo hoog op dat ik niet anders kan. En dan zijn er een paar korte broeken die ik vooral leuk vind. En dat zijn namelijk spijker korte broeken! Ik heb er zelf eentje gemaakt door gewoon een lange spijkerbroek door de midden te knippen. Zo makkelijk kan het zijn. Een oude broek is altijd nog bruikbaar. Maar deze korte spijkerbroeken vind ik vaak goed passen bij de meeste outfits, en staat iets anders dan de normale korte broeken.

Leuke kleding voor er bovenop

Broeken zijn heel leuk en aardig maar daar is je outfit niet mee af. Wat ik echt geweldig vind in de zomer, zijn overhemden met korte mouwen. Je kan zelf beslissen hoe netjes je wil dat je er uit ziet. Loop je op het strand? Dan kunnen alle knoopjes los. Ga je het restaurant in, dan kun je er weer een paar bij knopen. Ga je even rustig de honden uitlaten, dan kan je er eentje vast doen dat het tenminste dicht zit. Het kan heel koel zijn, en je kan het warmer maken door het dicht te knopen. Ook polo’s vind ik erg leuk om te dragen. Deze draag ik vaak bij wat nettere gelegenheden in de zomer. Lekker koel maar toch netjes. Wil je nou een polo heren kopen, zou ik dat wel snel doen, zomer is voorbij voordat je het weet! En je moet natuurlijk wel nog even mooi gekleed zijn voor deze laatste paar maandjes dat het kan.