Led inbouwspots dimbaar 230v nu zeer voordelig

Met LED inbouwspots dimbaar 230v maak je een goede keuze als je op zoek bent naar mooie sfeerverlichting. Deze dimbare spots zijn prachtig verscholen in je interieur en maken jouw woning helemaal af. De spots kun je dimmen totdat je de gewenste lichtsterkte hebt gevonden. Dit kan uiteraard elke dag anders zijn. Juist met deze lampen kun je elke dag eindeloos variëren met licht. Dit geeft je inrichting direct sfeer. Ook vol en fel licht heb je direct tot je beschikking. Bij deze LED inbouwspots dimbaar 230v hoef je zelfs niet eens te wachten op het licht wanneer je het lichtknopje aandoet. De spots gaan direct aan zonder te knipperen.

LED inbouwspots dimbaar 230v waterdicht

Deze LED inbouwspots zijn spatwaterdicht waardoor je ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De LED lampen nemen bovendien weinig ruimte in beslag waardoor je ze bijna overal kwijt kunt. De spots hebben een inbouwdiepte van 23 mm, dit is heel weinig waardoor je weinig ruimte kwijt bent. De LED inbouwspots zijn erg zuinig en gaan lang mee. Het voordeel van deze LED inbouwspots dimbaar 230v is dat ze direct kunnen worden aangesloten aan het plafond op het 230 volt stroompunt waardoor je geen transformator hoeft te gebruiken. De spots zijn met name geschikt voor droge ruimtes. Je kan ze bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer hangen. Ook in de tuin kan je ze ophangen, bijvoorbeeld in de carport of bij de schuur. Altijd fijn om verlichting te hebben in je tuin als het ’s avonds donker is. Je kunt de sterkte ook hier uiteraard zelf aanpassen.
Led inbouwspots dimbaar 230v

Let op: niet geschikt voor de badkamer!

De LED inbouwspots dimbaar 230v zijn niet geschikt voor in de badkamer. Daarvoor zijn speciale spots te bestellen. Dit komt doordat het voltage te hoog is voor in de badkamer, waardoor het gevaarlijk wordt om de LED lampen van 230v in de badkamer te plaatsen.

LED lampen goed voor het milieu

Door de LED inbouwspots te installeren ben je op meerdere gebieden goed bezig. Je bespaart kosten op je energierekening en de lampen gaan langer mee. Doordat de lampen zo lang meegaan en energiezuinig zijn, breng je minder schade aan het milieu op korte en lange termijn. Het is dan ook belangrijk dat de LED lampen onder de aandacht worden gebracht en dat gloeilampen en spaarlampen vervangen worden door LED lampen.