Kleine leuke cadeautjes voor vrouwen

Zelf vind ik het niet altijd makkelijk om cadeautjes te kopen omdat ik de druk eigenlijk altijd te hoog leg. Ik wil het perfecte cadeau kopen voor een van mijn vriendinnen. Maar ja wat is het perfecte cadeau dat verscheelt natuurlijk echt wel per persoon. Door de jaren heen heb ik wel wat ervaring op gedaan en heb ik een lijst met leuke kleine cadeau inspiraties gemaakt. Deze cadeau inspiraties zijn makkelijk te kopen en valt altijd wel goed in de smaakt. Dit is mijn lijst om je te laten inspireren.

 

Cadeau inspiratie 1: kookboek

Er zijn tegenwoordig zoveel leuke kookboeken op de markt. Waardoor dit cadeau heel persoonlijk gemaakt kan worden. Houdt iemand van vegan koken dan zijn er ontzettend veel leuke kookboeken over vegan koken. Als je online zoekt naar bepaalde kookstijlen dan ga je zeker vinden van je zoekt. Er zijn ook speciale kookboeken alleen voor vrouwen of alleen voor mannen. Echt waar de keuze is reuze en een mooi kookboek in je keuken kan een prachtig accessoir zijn. 

 

Cadeau inspiratie 2: sport benodigdheden

Vorige week was een vriendin van mij jarig en toen heb ik weerstandbanden voor haar gekocht dit was een groot succes. Wel wist ik natuurlijk dat zij gek op bewegen was en dit het perfecte cadeau was voor haar. Maar tegenwoordig willen steeds meer mensen fit en gezonden blijven dus doe hier je voordeel aan en kies een leuk cadeau. Ook heb je zoveel leuke verschillende sportleggings die zijn ook mega leuk om cadeau te geven aan iemand die van sporten houdt.

 

Cadeau inspiratie 3: geurkaarsen/geurstokjes

Zelf vind ik dit een enorm fijn cadeau om te krijgen waardoor ik deze inspiratie absoluut even wil benoemen. Er zijn veel winkels waar je deze geurkaarsen/geurstokjes kan kopen. Het is tegenwoordig ook echt ter decoratie van je huis omdat de verpakkingen van de geurkaars/geurstokjes er ook mooi uitzien. Ze zorgen echt voor een heerlijke geur in huis waardoor je heerlijk en fijn thuis komt. Een perfect cadeau al zeg ik het zelf.

 

Cadeau inspiratie 4: Alles voor de nagel verzorging

De keuze en opties zijn hier eindeloos en je kan er hele leuke pakketjes van samenstellen. Zelf hebt laatst een gellak set gekocht voor een vriendin met alles erop en der aan en ze was hier super blij mee. Maar je hebt ook super veel goede verzorgingsproducten en benodigdheden om cadeau te doen. Er is altijd wel iemand die van een van deze producten super blij wordt.