Kerst lijkt nog zo ver weg…

Maar eigenlijk valt dat wel mee. Over 8 maanden is het alweer zo ver en in die 8 maanden zit ook nog eens de complete zomerperiode. Het is dus verstandig om nu alvast na te denken over de kerstpakketten voor je personeel en over een kerstgeschenk voor klanten. Als je dat nu alvast regelt, dan heb je er de rest van het jaar geen omkijken meer naar én kun je je, als de quarantaineperiode achter de rug is, weer volledig concentreren op je bedrijf. Nog een voordeel: als je nu bestelt, ben je niet overgeleverd aan wat er is overgebleven. Je kunt dan prima binnen je budget blijven en een heel mooi kerstpakket bestellen.

Goedkope kerstpakketten bestellen doe je online

Deze corona-crisis hakt er flink in, in ieder bedrijf. Het is dus, nog meer dan anders, zaak om je goed met de financiën bezig te houden. Goedkope kerstpakketten bestellen hoort daar bij. Je wilt je personeel en je klanten wel bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen, maar dat mag je nooit de kop kosten. Online vind je al goedkope kerstpakketten vanaf € 7,50! Een kleinigheidje waarmee je je waardering uitspreekt, meer hoeft het, zeker dit jaar, echt niet te zijn.

Goedkoop hoeft er niet goedkoop uit te zien

Want ook voor € 7,50 per kerstpakket mag je echt wel iets bijzonders verwachten. Een mooi tasje met daarin wat lekkers en een mooie kaart. Die kaart schrijf je natuurlijk persoonlijk, dat laat je het bedrijf niet voor je doen. Door aandacht te besteden aan je personeel, bijvoorbeeld door een gepersonaliseerde kaart, laat je zien dat jij ze waardeert en dat je vertrouwen hebt in de toekomst. De kans is heel groot dat je werknemers niets verwachten voor de kerst dit jaar, dan is dit kleine gebaar natuurlijk een grote verrassing!

Een kerstgeschenk voor klanten

Je klanten hebben misschien wel veel geduld moeten hebben dit jaar. Of ze hebben opdrachten moeten stopzetten. Dat is voor jou vervelend, maar ook zeker voor die klanten zelf. Zij wilden liever ook gewoon doorgaan met ondernemen. Door je klanten een (klein) kerstcadeau te geven, geef je aan dat je ze dankbaar bent voor hun klandizie. Ook hier is het slim om dat alvast te regelen. Dan kan dat alvast van je lijstje. Als de maatregelen van het RIVM weer versoepeld worden, kun jij gewoon verder met ondernemen en je bedrijf weer voortzetten. Om randzaken, die evengoed belangrijk zijn, hoef je je dan geen zorgen meer te maken.