Geluk bij een ongelukkige dag

Geluk bij een ongelukkige dag

Hoe mijn ochtend begon

Ik heb vandaag mijn slechtste dag gehad. Het begon allemaal vroeg in de ochtend toen ik naar mijn werk moest. Ik had me verslapen en moest dus heel erg haasten. Dat betekent geen ontbijt voor mij. Snel de auto in gesprongen en hup naar werk. Maar omdat ik ook zo laat was stond het op de weg helemaal vast. Op die manier kwam ik te laat op mijn werk. Natuurlijk moest het ook nog is regenen en leek de dag nog somberder dan dat die al was. Eenmaal zeiknat op mijn werk te zijn was mijn baas niet zo vrolijk. Ik kwam dan ook 45 minuten te laat voor een meeting dus het is ook wel logisch. Na het geschreeuw van mijn baas aan te horen ging ik maar aan het werk. Zoals gewoonlijk was de wifi weer hartstikke langzaam en daar werd ik alleen maar chagrijnig door.

Ook is mijn auto kapot

Na de ‘geweldige’ dag op werk, was ik daar ook nog is mijn huissleutels vergeten op werk. Dat betekende dat ik weer terug mocht. Eenmaal op mijn werk bleek het dat mijn sleutels toch gewoon in mijn tas zaten. Ze zaten dan ook in een zijvakje waar ik ze nooit stop. Dus ik ging maar weer terug naar huis, ineens begonnen er allemaal lichtjes te branden in mijn auto. Door al die lichtjes durfde ik niet meer verder te rijden en ben ik ergens naast de weg gestopt. Ik had mijn broer gebeld die naar me toe kwam. Hij weet het een en al van auto’s af dus hopelijk kon hij me verder helpen. Hij zei dat ik misschien mijn auto maar beter weg kon doen. Mijn auto is dan misschien best oud, maar een nieuwe auto kopen is hartstikke duur!

Ik hou niet van de bus

Dus ik zat zonder auto, ik moest elke dag met de bus naar mijn werk. Ik hou echt totaal niet van de bus. Wanneer ik naar nieuwe auto’s keek kreeg ik een beetje hartpijn. Auto’s zijn echt superduur, en ik dat kan ik echt niet betalen. Na weken lang zoeken en met de bus te reizen zag ik een reclamespotje over een shortlease auto. Blijkbaar houdt dat in dat je dan twee jaar met een auto rijdt die je dan per maand betaalt. Ik had keuze uit heel veel soorten auto’s. Ik dacht waarom niet, voor nu is dat de beste opties. Ik kan toch geen nieuwe betalen. Dus ging ik maar voor de leaseauto. En het was een goede keus, hij was nieuw, zag er goed uit, en hij was niet kapot. Op die manier hoefde ik tenminste niet meer met de bus naar werk.