Samenwonen? Deze meubels hebben jullie écht nodig!

Samenwonen, een spannende maar vooral een hele leuke nieuwe stap in jullie relatie. Misschien hebben jullie samen een huisje gekocht of trekt de een in bij de ander. Hoe dan ook, als je gaat samenwonen gaat er een hoop veranderen. Je bent opeens behoorlijk vaak samen en je moet dus ook rekening houden met de ander. Je moet vanaf nu gaan delen. De bank, de televisie, de kledingkast, de slaapkamer, de badkamer, etc. Maar wees gerust, met deze meubels gaat dat helemaal goed komen!

Meubels voor in de woonkamer

Zijn jullie beide fan van languit op de bank liggen? Dan is een hoekbank zeker aan te raden. Een twee- of driezitter is natuurlijk prima maar echt heerlijk languit liggen met zijn tweeën gaat hierop niet lukken. Bespaar jezelf deze onprettige avondjes en koop voordat jullie gaan samenwonen gewoon een grote, ruime hoekbank die jullie beide mooi vinden en beide lekker vinden zitten. Kleed het leuk aan met wat kussens en een kleed en jullie cozy spot is helemaal af. Scoor daarnaast ook nog twee bijzettafels voor naast de bank. Zo heeft ieder zijn eigen tafeltje en kun je daarop zoveel rotzooi maken als je wilt zonder dat je daarmee je lief in de weg zit.

Meubels voor in de badkamer

In veel badkamers is er maar één wastafel. Dat is natuurlijk prima als je alleen bent maar als je met zijn tweeën bent kan een dubbele wastafel best handig zijn. Zeker als je ’s ochtends tegelijkertijd de deur uit moet en de een net iets langer voor de spiegel staat dan de ander. Geen goed begin van je ochtend als jij moet wachten kunnen we je vertellen. Spaar je deze stress van tevoren en koop een dubbele wastafel. Zo heeft ieder zijn eigen kantje en genoeg ruimte om zijn eigen spullen kwijt te kunnen.

Meubels voor in de slaapkamer

Tegenwoordig hebben de meeste mensen, zeker de mensen met een relatie, wel een tweepersoonsbed. Hebben jullie dat nog niet dan wordt het hoogtijd om er eentje aan te schaffen. Als je fijn wilt slapen met zijn tweeën volstaat een éénpersoonsbed of twijfelaar niet meer. Jullie zullen dat echt moeten overstappen naar een tweepersoonsbed. En is een van jullie ook wat langer? Dan kan een extra groot tweepersoonsbed zeker geen kwaad! Nog een handig meubel voor als je gaat samenwonen is een grotere kledingkast. Kies het liefste een kledingkast met 2 aparte deuren zodat ieder zijn eigen ruimte heeft en jullie geen gedoe krijgen over de benodigde ruimte.